Jääkiekko

Toisella astella opiskelevia jääkiekkoilijoita on yhteensä 40 ja yläkouluikäisiä 45. Korkea-asteella opiskelevia jääkiekkoilijoita mukana valmennuksessa on viisi. Jääkiekkoilijat harjoittelevat aamuisin eri ryhmissä seuraavasti:

Vanhemmat akatemiapelaajat (pääsääntöisesti TPS A-juniorit, n. 15 pelaajaa) harjoittelevat Gatorade Centerissä neljänä aamuna viikossa kello 7:30-9:30. Tämä ryhmä käyttää aktiivisesti oheisharjoittelussa myös Leaf Areenaa ja Mentor Turku -kuntosalia. Harjoittelua vetämässä ovat HC TPS:n A-junioreiden valmentajat apunaan Hermanni Vidman, Anatoli Bogdanov, Saku Koivu ja mv-valmentaja Antti Rautiola. Osa akatemiapelaajista on mukana TPS:n ja Tuton edustusjoukkueissa ja he harjoittelevat edustusjoukkueiden rytmin mukaisesti.

Nuorempi toisen asteen akatemiaryhmä (pääsääntöisesti TPS B-juniorit ja naisten mj-pelaajat, yhteensä noin 20 pelaajaa) harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Impivaaran jäähallissa. Tukiharjoittelu tapahtuu samoissa tiloissa. Pääsisältönä on lajivalmennus. Harjoittelun päävastuussa on Timo Hirvonen apunaan Jani Kiviharju, Saku Koivu ja mv-valmentaja Johannes Selin. Lisäksi valmennuksen tukena ovat alueen taitovalmentajat. Harjoittelu tapahtuu kello 7:30-9:00. Aamuharjoittelun pääpaino on yksilön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Tavoitteet

  • kriittiseksi, itsensä tuntevaksi urheilijaksi kasvaminen
  • lisääntyvän harjoittelun erityisvaatimusten ymmärtäminen
  • lajiteknisen ja fyysisen tietotaidon vahvistaminen
  • lajinomaisen roolipelaamisen periaatteiden omaksuminen

Valmentaja

Timo Hirvonen, 040 149 0923

timo.hirvonen@turku.fi

Harjoittelupaikat

Impivaaran jäähalli

Gatorade Center