Mitä jäsenyys tarjoaa?

Turun Seudun Urheiluakatemian jäsenenä saat käyttöösi seuraavat edut:

1. Tukea opintojen ja urheilu-uran yhdistämiseen.

Urheiluakatemian ydintehtävä on tukea urheilevaa opiskelijaan siten, että urheilu-ura olisi nousujohteista ja opinnot etenisivät suunnitellusti. Tähän kahden vaativan uran yhdistämiseen urheiluakatemia tarjoaa henkilökohtaista tukea suunnitteluun ja käytännön asioiden järjestämiseen.

2. Maksuttomat harjoitustilat.

Turun kaupunki tarjoaa Urheiluakatemian urheilijalle maksuttomat harjoitustilat. Keskeisiä harjoituspaikkoja ovat Kupittaan urheiluhalli, Turun uimahallit, Alfa-center ja Impivaaran jääkiekko- ja jalkapallohallit.

Lisäksi Turun Yliopiston, Turun Kauppakorkeakoulun ja Åbo Akademin opiskelijat saavat maksutta käyttöönsä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin liikuntatarjonnan tiloineen.

3. Valmennuspalvelut

Turun Seudun Urheiluakatemiassa toimii 13 eri lajiryhmää ja lisäksi yksi yleisvalmennuksen ryhmä, jossa harjoitellaan fyysismotorisia ominaisuuksia läpi lajirajojen. Urheluakatemia valmennus järjestetään aamuisin kello 8:00-10:00, neljänä päivänä viikossa. Tutustu tarkemmin lajitarjontaan ja kysy lisää yleisvalmennuksen sisällöistä.

4. Kattavat tukipalvelut

Urheiluakatemia tekee yhteistyötä erilaisten tukipalveluja tuottavien tahojen kanssa. Tukipalvelujen toimintaperiaatteena on olla joustavaa, nopeaa, helposti lähestyttävää ja edullista palvelua. Tutustu tukipalvelutarjontaan tästä.