Jääkiekko

 

Toisella astella opiskelevia jääkiekkoilijoita on yhteensä 40 ja yläkouluikäisiä 45.  Korkea-asteella opiskelevia jääkiekkoilijoita mukana valmennuksessa on viisi. Jääkiekkoilijat harjoittelevat aamuisin eri ryhmissä:

Vanhemmat akatemiapelaajat (pääsääntöisesti TPS A-juniorit, n. 15 pelaajaa) harjoittelevat Gatorade Centerissä 4 aamuna viikossa klo 7.30- 9.30. Tämä ryhmä käyttää aktiivisesti oheisharjoittelussa myös Leaf-Areenaa ja Mentor-salia. Harjoittelua vetämässä ovat HC TPS:n A-junioreiden valmentajat apunaan Fredrik Norrena ja Kalle Sahlstedt. Osa akatemiapelaajista on mukana TPS:n ja Tuton edustusjoukkueissa ja he harjoittelevat edustusjoukkueiden rytmin mukaisesti.

Nuorempi toisen asteen akatemiaryhmä (pääsääntöisesti TPS B-juniorit ja naisten mj-pelaajat, yhteensä noin 20 pelaajaa) harjoittelee 3-4 kertaa viikossa Impivaaran jäähallissa. Tukiharjoittelu tapahtuu samoissa tiloissa. Pääsisältönä on lajivalmennus. Harjoittelun päävastuussa on Kalle Sahlstedt apunaan Hermanni Vidman, Jani Kiviharju ja mv-valmentaja Antti Rautiola. Lisäksi valmennuksen tukena ovat alueen taitovalmentajat. Harjoittelu tapahtuu klo 7.30–9.00. Aamuharjoittelun pääpaino on yksilön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

 

Tavoitteet

  • kriittiseksi, itsensä tuntevaksi urheilijaksi kasvaminen
  • lisääntyvän harjoittelun erityisvaatimusten ymmärtäminen
  • lajiteknisen ja fyysisen tietotaidon vahvistaminen
  • lajinomaisen roolipelaamisen periaatteiden omaksuminen

 

Valmentaja

Kalle Sahlstedt, 040-149 0923

kalle.sahlstedt@turku.fi

 

Harjoittelupaikat

Impivaaran jäähalli

Gatorade Center