Suunnistus

 

Turun Seudun Urheiluakatemian suunnistajat harjoittelevat akatemiajohtoisesti ma, ti, ke ja to aamuisin. Iltaisin ohjelmassa on seuraharjoitusten lisäksi 1-2 alueellista suunnistus- tai juoksuharjoitusta. Lisäksi 1,5-2 kuukauden välein pidämme leiripäivän, jolloin suuntaamme harjoittelemaan alueemme parhaimpiin suunnistusmaastoihin. Turun Seudun Urheiluakatemian suunnistusryhmässä valmentautuu 20 lukioikäistä ja 25 korkea-asteikäistä urheilijaa.

Aamuharjoitukset pyrkivät tarjoamaan suunnistajille monipuolisia harjoituksia. Ohjelmassa on kestävyys- ja suunnistusharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskunto- ja juoksutekniikkaharjoituksia. TSUAn fysiikkavalmentajien johdolla ohjelmassa on myös kehonhallinta ja voimaharjoituksia mm. Alfa-liikuntakeskuksen voimistelusalissa.

Tavoitteet

Turun Seudun Urheiluakatemian tavoitteena on tarjota suunnistajalle toimintaympäristö, jossa sekä suunnistus- että opiskelu-ura etenevät toivotulla tavalla. Lukiolaisilla tavoitteena on erityisesti ammattimaisempaan kahdesti päivässä tapahtuvaan harjoitteluun totuttelu.

Korkea-asteikäisille Turun Seudun Urheiluakatemia tarjoaa valmennusympäristön, jossa maailman huippu on saavutettavissa. Tämä tarkoittaa mm. kovaa määrätietoista ryhmäharjoittelua, testausta ja tukipalveluiden hyödyntämistä. Turun Seudun Urheiluakatemia pyrkii olemaan myös kansainvälisesti aktiivinen.

Valmentajat

Jari Sipilä, Nuorten Olympiavalmentaja

040-593 7016, jari.sipila@suunnistusliitto.fi

 

Roope Koskinen

044-2827 243, koskinen.roope@hotmail.com