Paikalla-palautepalvelun kautta voi antaa palautetta nyt myös ammatilliseen nuorisokoulutukseen, aikuiskoulutukseen tai oppisopimuskoulutukseen liittyen.

Paikalla-palautepalvelun kautta voi antaa palautetta nyt myös ammatilliseen nuorisokoulutukseen, aikuiskoulutukseen tai oppisopimuskoulutukseen liittyen.

- Paikalla-palvelussa on helppo kertoa palvelukokemuksestaan. Jokainen palaute on hyödyksi palvelujen järjestämisessä ja kerryttää tietoa käyttäjiä yleisimmin askarruttavista kysymyksistä.

Jo aiemmin palveluun on saanut jättää kehitysideansa ja vaikkapa kiitoksensa esimerkiksi perhe- ja sosiaalipalveluista, terveyspalveluista, vanhustenpalveluista, kirjastopalveluista sekä kaduista ja viheralueista. Nyt myös sivistystoimialalla käyttöönotettu Paikalla-palautepalvelu kattaa siis lähes kaikki Turun kaupungin tuottamat palvelut.

Palautteen jättäminen ei edellytä kirjautumista

Paikalla-palvelun kautta voi valita, haluaako palautteen antaja vastauksen sähköpostitse, puhelimitse vai ainoastaan verkossa.

Turun ammatti-instituuttiin annetut palautteet eivät ole julkisia, joten ne eivät näy palautepalvelun verkkosivuilla. Jos haluaa nähdä palautteeseen annetun vastauksen, pitää palautteen antajan ilmoittaa palautetta antaessaan sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa jotta vastaus voidaan osoittaa suoraan hänelle.

Palautteen jättäminen ei edellytä palveluun kirjautumista, mutta kirjautuneen käyttäjän omiin tietoihin kertyvät kaikki hänen lähettämänsä palautteet ja niihin saadut vastaukset.

Anna palautetta ammatillisesta nuoriso- tai aikuiskoulutuksesta tai oppisopimuskoulutuksesta: www.turku.fi/paikalla

Asiasanat: