SAKU:n futsalin lopputurnaus pelattiin Tampereella 27. tammikuuta, jossa Turun ammatti-instituutti vei voiton finaalipelissä lukemin 5-3. Hopealle jäi Omnia ja Keuda tuli pronssille.

Kahdenkymmenen joukkueen alkulohkoista pääsi kahdeksan joukkuetta jatkoon. A-lohkosta jatkopeleihin tiensä selvittivät Omnia ja Koulutuskeskus Salpaus ja B-lohkosta Keuda ja Turun ammatti-instituutti, joka voitti alkusarjan maalierolla 12-1.

Välieräpeleissä nähtiin koko turnauksen tiukin matsi, kun Omnia ja Keuda pelasivat loppuottelupaikasta. Tasatulokseen päättyneen peliajan jälkeen jouduttiin voittomaalipotkuihin. Ratkaisumaalin 10-9 tehnyt Omnia eteni otteluparista finaaliin.

Toisessa välieräpelissä Turku oli selkeästi Salpausta parempi luvuin 8-0. Keuda kohtasi pronssipelissä Salpauksen varmistaen pronssin lukemin 4-3. Finaalipelissä Turku oli Omniaa parempi 5-3.

Turun ammatti-instituutin kapteeni Peetu Savolaiselle futsalturnaus oli jatkoa syksyn jalkapallosarjalle. Siellä Turun joukkue joutui tyytymään hopeaan, joten Tampereella oli tavoitteena kirkastaa mitalia.

– Peleissä oli yllättävän hyvät tuomarit. Peleihin oli hyvä lähteä, kun ottelut pysyvät siisteinä, toteuaa ensimmäistä vuottaan merkonomiksi opiskeleva Savolainen.

– Totta kai tullaan myös ensi vuonna. Ja futiksessa lähdetään syksyllä korjaamaan tilannetta. Joukkueellamme on hyvä henki ja taitoa löytyy. Meillä oli myös aktiivisesti pelaava maalivahti, kehaisee Savolainen.

Joukkueessa pelasivat:
Dan Kopola, Juusuf Abdi, Peetu Savolainen, Hosseini Noorullah, Said Jimaile, Emad Palani, Viktor Djibalen, Adnan Tabji, Azad Ebrahimi ja Jani Luoma. Valmentajana toimi Esa Salmela.