Leidit liikkeellä, Hikinen tusina ja yli 55-vuotiaiden Kuntokonkarit tarjoavat liikuntaa kivassa porukassa. Maanantaista 7.3. alkaen ryhmien loppukauden kortit myydään alennettuun hintaan.

Loppukauden, eli yhdeksän viikon ajan, voi siis testata miten monta lajia tahansa. Tuona aikana niin kunnossa, kiinteydessä kuin painossakin ehtii tapahtua jo kivoja muutoksia. Tarjolla on niin lempeitä kuin rankempiakin lajeja.

Leidit liikkeellä- ja Hikinen tusina sopivat 29–64-vuotiaille. Yhteisen lajivalikoiman herkkuja ovat mm. jooga, tai chi ja kuntoaikido. Sykettä nostetaan myös kuntopiirissä, asahissa ja monissa pallopeleissä. Tarjolla on myös naisten ja miesten omia tunteja. Aikaisimmat tunnit alkavat aamuseitsemältä ja viimeisimmät loppuvat klo 22.45. Kuntokonkarit tarjoaa monipuolista liikuntaa yli 55-vuotiaille naisille ja miehille. Lajeina ovat mm. kävelysähly, senioribaletti, lattiacurling ja erilaiset pallopelit. Tunteja on runsaasti päiväsaikaan.

Toiminnan tarjoaa Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus yhteistyössä turkulaisten urheiluseurojen kanssa. Kaikkien ryhmien kevätkausi päättyy 8.5., ja toiminta jatkuu taas syksyllä.
 

Loppukevään (7.3.–8.5.) kausikortteja myydään 7.3. alkaen alennettuun hintaan:

• Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelu (ma–pe klo 8.15–16) Blomberginaukio 4

• Impivaaran uimahalli (ma–to klo 6–20, pe klo 11–18 ja la–su klo 9–17) Uimahallinpolku 4

• Yhteispalvelupiste Monitori, Skanssink. 10

Hinta 7.3.2016 alkaen: Leidit liikkeellä, Hikinen tusina ja Kuntokonkarit

40 € turkulaiset, 20 € eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat) (normaalihinta 70/40 €). Ulkopaikkakuntalaisten vastaavat hinnat ovat 60/30 € (normaalihinta 105/60 €).