Är du högskolestuderande i Åbo? Använder du sociala medier aktivt, främst Instagram? Är du bra med ord och har du grundläggande fotograferingskunskaper också? Vill du berätta för folk hur bra studiestad Åbo är – och tjäna lite pengar medan du gör det?

Ansök till Study in Turku Brand Ambassadörsteam! Vi samlar ett team av högskolestuderande som studerar i Åbo. Teammedlemmarna turas om att producera innehåll för vårt Instagram-konto (@studyinturku) - främst i Storys men också i Feed

Study in Turku är ett samarbetsnätverk som bildas av Åbo stad och de fem högskolorna i området. Syftet med samarbetet är att marknadsföra Åbo som en attraktiv studiestad, att betjäna studerande i Åbo och att fresta och hjälpa studerande att stanna i Åbo efter examen.

Brand Ambassadörsprogrammet är ett sätt att främja Åbo rykte som en intressant studiestad. Därför bör Brand Ambassadörernas innehåll inte fokusera så mycket på ett enda studieområde utan mer på studielivet och vardagen i Åbo i allmänhet.

Som Brand Ambassadör planerar och implementerar du innehåll på ditt eget personliga sätt. En ambassadörsvecka inkluderar 3 Instagram "take-over" dagar, och ambassadörerna får betalt 180 euro för veckan. Hur många innehållsproducerande veckor varje ambassadör får beror på antalet ansökningar och lämpliga kandidater. Varje Brand Ambassadör producerade innehåll under 4 veckor år 2022.

Så här vill du ha med:

Fyll i ansökningsformuläret (Webropol) senast 20.4.2023. Vi kommer att ha kontakt med de sökande senast 24.2.2023.

Mer information:

Sini Saarinen

Communications Specialist
Study in Turku
+358 50 5985 684
sini.saarinen@turkuamk.fi

Nyckelord: