Asuminen

Turun Seudun Urheiluakatemia tekee yhteistyöä Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) ja Kokoushotelli Linnasmäen kanssa urheilijoiden asumisjärjestelyihin liittyen. Erityistarpeen ilmaantuessa, ole yhteyksissä toiminnanjohtaja Mika Korpelaan.
 

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS)
TYS on Turun yliopiston ylioppilaskunnan vuonna 1966 perustama säätiö, joka rakentaa, perusparantaa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevia ja ns. työssäkäyvää nuorisoa varten. TYS:llä on noin 7000 asuntopaikkaa Turussa. 
Turun Ylioppilaskyläsäätiön sivuille

 

Kokoushotelli Linnasmäki
Turun Seudun Urheiluakatemia ja kokoushotelli Linnasmäki ovat tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä tarjotakseen urheilijoille edullisen ja rauhallisen majoituksen leirien, kilpailujen tai pidempien harjoitusjaksojen ajaksi. 

Turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta. Linnasmäen sijainti luonnoltaan monimuotoisessa ympäristössä tarjoaa hyvät puitteet vapaa-ajalle. Kuntopolulle pääset piha-alueelta ja sisäpiha tarjoaa oivan paikan grillaukselle ja yhdessäololle. Hostellissa voi yöpyä kahden hengen huoneissa tai keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiskeittiö sekä oleskelutila, jossa on mukava viettää aikaa ja kokata. Kaikissa huoneissa toimii maksuton WLAN-yhteys.

 

Yhteystiedot

Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Ylioppilaskylä 12A
20540 Turku

02 275 0200
www.tys.fi
info@tys


Kokoushotelli Linnasmäki
Turun kristillinen opisto
Lustokatu 7
20380 Turku
www.linnasmaki.fi/tsua

Tarjouspyynnöt
varauskoodilla TSUA:
kokouspalvelut@linnasmaki.fi