Mitä jäsenyys tarjoaa?

Turun Seudun Urheiluakatemian jäsenenä saat käyttöösi seuraavat edut:

1. Tukea opintojen ja urheilu-uran yhdistämiseen

Turun Seudun Urheiluakatemian ydintehtävä on tukea urheilevaa opiskelijaan siten, että urheilu-ura olisi nousujohteista ja opinnot etenisivät suunnitellusti. Tähän kahden vaativan uran yhdistämiseen Turun Seudun Urheiluakatemia tarjoaa henkilökohtaista tukea suunnitteluun ja käytännön asioiden järjestämiseen.

2. Maksuttomat harjoitustilat

Turun kaupunki tarjoaa Turun Seudun Urheiluakatemian urheilijalle maksuttomat harjoitustilat. Keskeisiä harjoituspaikkoja ovat Kupittaan urheiluhalli, Turun uimahallit, Alfa-center ja Impivaaran jääkiekko- ja jalkapallohallit.

Lisäksi Turun Yliopiston, Turun Kauppakorkeakoulun ja Åbo Akademin opiskelijat saavat maksutta käyttöönsä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin liikuntatarjonnan tiloineen.

3. Valmennus

Turun Seudun Urheiluakatemia tarjoaa valmennusta 20 eri lajissa ja lisäksi muiden lajien urheilijat voivat osallistua ominaisuusvalmennukseen, jossa harjoitellaan fyysismotorisia ominaisuuksia läpi lajirajojen. Klikkaa tästä tutustuaksesi tarkemmin lajitarjontaan.

4. Asiantuntijatoiminta

Turun Seudun Urheiluakatemia tekee yhteistyötä erilaisten asiantuntijapalveluita tuottavien tahojen kanssa. Toimintaperiaatteena on, että urheilija saa joustavasti, nopeasti, helposti ja edullisesti tukea eri alojen ammattilaisilta. Klikkaa tästä tutustuaksesi tarkemmin asiantuntijatoimintaan.