Oletko innovatiivinen tiimipelaaja, joka omaa hyvät vuorovaikutus- sekä viestintätaidot? Onko sinulla intohimo ja halu kehittyä viestinnän huippuammattilaiseksi? Hae harjoitteluun meille!

Harjoittelupaikka lyhyesti

Työnantaja: Turun kaupunki/Turun Seudun Urheiluakatemia

Työsuhde: Määräaikainen 1.9.2020 - 30.11.2020

Työn tyyppi: Kokoaikatyö

Tehtäväkohtainen palkka: 1 300,00€/kk

Hakuaika päättyy: 18.6.2020 kello 15:00

Lisätiedot: Mika Korpela, Toiminnanjohtaja, mika.korpela@turku.fi, 050 432 3592

Hae Turun Seudun Urheiluakatemialle korkeakouluharjoitteluun!

Turun kaupunki on varannut vuodelle 2020 erillisen määrärahan korkeakouluopiskelijoiden harjoittelupaikkojen järjestämiseksi. Harjoittelujakso kestää enintään kolme kuukautta.


Viestinnän ja markkinoinnin korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa ja kehittää Turun kaupungin sivistystoimialan hallinnoiman Turun Seudun Urheiluakatemian viestintää ja markkinointia yhteistyössä Urheiluakatemian muun henkilökunnan kanssa. Työ sisältää Turun Seudun Urheiluakatemian viestinnän suunnittelua ja toteutusta. Työtehtäviä ovat muun muassa sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen sekä Urheiluakatemian visuaalisen ilmeen suunnittelua ja toteutusta. Olet tärkeässä roolissa viemässä Turun Seudun Urheiluakatemian tunnistettavuutta ja visuaalista ilmettä sosiaaliseen mediaan.

Tärkeintä meille on, että olet innovatiivinen tiimipelaaja, omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja sinulla on intohimo ja halu kehittyä viestinnän huippuammattilaiseksi. Arvostamme digitaalisten viestintäkanavien tuntemista sekä alan ohjelmistojen käyttötaitoa.

Harjoittelupaikat on tarkoitettu Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun Kauppakorkeakoulun, Turun ammattikorkeakoulun sekä Turussa toimivien Diakonia-ammattikorkeakoulun, Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskola Novian opiskelijoille. Muiden korkeakoulujen opiskelijoita voidaan palkata harjoittelutehtäviin niiltä tutkinnonaloilta, joita ei voi suorittaa turkulaisissa korkeakouluissa. Tarkastamme opintorekisteriotteen haastattelutilanteessa.

Harjoittelulla tarkoitetaan em. korkeakouluissa suoritettaviin tutkintoihin liittyviä käytännön harjoittelujaksoja tai opinnäytetöiden toteuttamista yhteistyössä työnantajan (Turun kaupunki) kanssa. Pääset kehittämään itseäsi innovatiivisessa, positiivisessa ja monipuolisessa toimintaympäristössä. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan laajaan urheiluakatemian alueelliseen ja kansalliseen oppilaitos-, ja urheilutoimijoiden verkostoon.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ