Ilmoittaudu mukaan Turussa käynnistyvään koulutukseen 4.12.2022 mennessä.

Turussa käynnistyy liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon valmennuksen osaamisalalle valmistava koulutus (VAT) keväällä 2023


VAT-koulutus toteutetaan paikallisena toteutuksena, joka koostuu lähi- ja etäjaksoista. Noin vuoden kestävässä koulutuksessa kolme lähijaksoa toteutetaan Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä, muut lähijaksot ovat Turussa.

Tutkinnosta saat valmiuksia nähdä ja ymmärtää kokonaisvaltaisesti käytännön urheiluvalmennusta niin urheilufysiologia, taitoharjoittelun, urheilijan terveyttä edistävän valmennuksen kuin urheilupsykologiankin tulokulmista omassa lajissasi. Kehität aidosti vuorovaikutteisen valmennuksen, opetuksen ja ohjauksen osaamista valmennustoiminnassa ja pääset luomaan sekä kehittämään valmennusfilosofiaasi.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin, Turun Seudun Urheiluakatemian, Turun ammatti-instituutin sekä Suomen Urheiluopiston kanssa.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Hae helmikuussa 2023 alkavaan koulutukseen 4.12.2022 mennessä tästäValitse lomake "VAT2023 (Turku) - Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmennuksen osaamisala".

Opiskelijat valitaan hakulomakkeen, puhelinhaastattelun sekä lajiliiton tai vastaavan järjestön suosituksen tai koulutukseen ohjauksen perusteella. Tieto opiskelijavalintojen tuloksista ilmoitetaan torstaina 15.12.2022.

Koulutuksen hinta

Ilman oppisopimusta 

Koulutuksen hinta on 1700 € / hlö, jos ei ole oppisopimusta tai koulutussopimusta. 

Turkulaisille seuroille Turun kaupunki tukee jopa 70 % koulutuksen kustannuksista. Tarkemmat ohjeet kaupungin edustajalta. Samankaltainen tukimuoto on muillakin Turun lähialueen kunnilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Kysy lisää!

Marko Viitanen, urheilun osaamisyhteisön valmentaja

marko.viitanen@vierumaki.fi

045139 3800