Hei sinä Turussa opiskeleva! Käytätkö sujuvasti somea, erityisesti Instagramia? Onko sinulla sana hallussa ja vähän valokuvaustaitoakin? Haluaisitko kertoa koko kansalle, miten mahtava opiskelijakaupunki Turku on – ja tienata samalla hieman rahaa?

Hae mukaan Study in Turku brändilähettilästiimiin! Olemme kokoamassa turkulaisista korkeakouluopiskelijoista koostuvaa tiimiä, jonka jäsenet tuottavat vuorotellen sisältöä Instagram-tilillemme (@studyinturku) take over-tyylisesti – pääasiassa Storyjen mutta myös Feed-postausten muodossa.

Study in Turku on Turun kaupungin ja paikallisten korkeakoulujen muodostama yhteistyöverkosto. Yhteistyön tavoitteena on markkinoida Turkua houkuttelevana opiskelijakaupunkina, palvella Turussa jo olevia opiskelijoita sekä edesauttaa opiskelijoiden jäämistä Turkuun myös valmistumisen jälkeen.

Brändilähettilästoiminta on tapa edistää Turun tunnettuutta kiinnostavana opiskelukaupunkina. Tästä syystä lähettiläiden tekemien sisältöjen ei tulisi niinkään keskittyä yksittäiseen opiskelualaan, vaan kertoa laajemmin opiskelijaelämästä Turussa ja Turusta opiskelijakaupunkina.

Lähettiläänä saat ideoida ja toteuttaa sisältöjä omalla persoonallisella otteellasi, ja teemme ideointityötä myös tiiminä. Yksi lähettiläsviikko pitää sisällään 3–4 sisällöntuotantopäivää, ja siltä maksetaan 180 euron suuruinen palkkio. Se, kuinka monta viikkoa kukin lähettiläs saa hoitaakseen, riippuu hakemusten ja tehtävään soveltuvien ehdokkaiden määrästä. Vuonna 2022 jokainen lähettiläs tuotti sisältöä yhteensä neljänä viikkona. Toivomme löytävämme lähettiläitä kaikista Turun korkeakouluista.

Näin haet mukaan:

Täytä hakulomake (Webropol)20.4.2023 mennessä. Olemme yhteydessä hakeneihin 24.2.2023 mennessä.

 

Lisätietoja:

Sini Saarinen

viestintäsuunnittelija, Study in Turku -verkosto

sini.saarinen@turku.fi

Asiasanat: