Kerttulin urheilulukio

Kerttulin urheilulukio tarjoaa lajeissaan huipulle pyrkiville nuorille mahdollisuuden täysipainoisen ja joustavasti järjestetyn lukio-opiskelun sekä urheiluvalmennuksen yhdistämiseen. Kerttulin urheilulukio on Varsinais-Suomen ainoa ja Suomen toiseksi suurin urheilulukio. Kerttulin urheilulukio on Turun Seudun Urheiluakatemiaa koordinoiva oppilaitos. Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemiastatuksen Turun Seudun Urheiluakatemia sai vuonna 2008.

Kerttulin urheilulukio on avoin kaikkien lajien urheilijoille ja valmennusta järjestetään 12 eri lajissa. Lajeissa, joissa ei järjestetä lajivalmennusta, urheilija voi harjoitella yleisvalmennuksen harjoitusryhmässä tai seuran ja lajiliiton kanssa tehtävän erillisen valmennussopimuksen turvin.

Urheilulukiolainen voi suorittaa 12-20 urheiluvalmennuksen kurssia ja jättää pois enintään kahdeksan valtakunnallisesti pakollista kurssia opinto-ohjelmastaan. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka tarkistetaan säännöllisesti.

Urheilulukioon hakevan tulee toimittaa lukion ainevalintakortin lisäksi urheilijatietolomake toisen asteen yhteishaun päättymiseen mennessä osoitteeseen:

Kerttulin urheilulukio
Kaarinankatu 3
20500 Turku

Tutustu oppilaitokseen osoitteessa: www.kerttulinlukio.fi

Aamuvalmennuksen maksuttomuus

Urheilun erityisen tehtävän saaneessa oppilaitoksessa opiskelijalle tarjotaan aina maksuton mahdollisuus aamuvalmennukseen. Tämä aamuvalmennus on lajista riippumatonta urheilijan yleisiä fyysisiä ominaisuuksia kehittävää valmennusta. Mikäli opiskelija haluaa, niin hän voi joissakin tapauksissa osallistua myös seuran tarjoamaan aamuvalmennukseen. Näissä tapauksissa opiskelijan tulee kysyä omalta seuraltaan, että aiheutuuko tästä mahdollisesti ylimääräisiä kustannuksia.

Käyntiosoite: 

Kaarinankatu 3
20500 Turku

Puhelin:

Kanslia 040 173 8915
Rehtori 044 907 2349
Turun kaupungin puhelinvaihde 02 330 000
Sähköposti: 
kerttulin.lukio@edu.turku.fi

Aukioloajat

Kanslia
Ma - Pe 08:15 - 14:35