Koripallo

Valmentajat

Kimmo Vyyryläinen
040 707 9559 
kimmo.vyyrylainen@turku.fi

 

Jussi Räikkä
Nuorten Olympiavalmentaja (NOV)
040 515 9685
jussi.raikka@koripalloliitto.fi

Harjoittelupaikat

Kupittaan palloiluhalli
Kupittaan urheiluhalli

Samppalinnan palloiluhalli

Valmennus

Urheiluakatemian valmennustoiminta pohjautuu yksilön kokonaisvaltaiseen eteenpäin viemiseen. Aamuharjoittelu on pyritty luomaan resurssien puitteissa mahdollisimman hyvin urheilijan tarpeet huomioon ottavaksi. Aamu- ja iltaharjoittelu on nivottu yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi, joka vie urheilijaa eteenpäin.

Resurssien lisääntyminen ja Turun Seudun Urheiluakatemian muiden valmentajien hyödyntäminen ovat mahdollistaneet entistä yksilöllisemmän otteen valmentamiseen. Kiinteinä yhteistyökumppaneina ovat seura- ja maajoukkuevalmentajat.

Yläkoulu

Turku Basketball Academyn pelaajat tulevat Luostarivuoren tai Piispanlähteen liikuntapainotteisista yläkouluista. Pääsääntöisesti yläkouluikäiset harjoittelevat seurajohtoisesti. 

Toinen aste

Toisen asteen urheilijoilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin 3-4 kertaa viikossa. Toisen asteen urheilijat tulevat Kerttulin urheilulukiosta sekä Turun ammatti-instituutista. Urheilulukion ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat harjoittelevat kolmesti viikossa ja muut neljä kertaa viikossa. 

Korkea-aste

Korkea-asteen urheilijoilla on mahdollisuus osallistua Urheiluakatemian aamuvalmennukseen, mutta pääasiassa korkea-asteen oppilaitosten opiskelijat harjoittelevat seurajohtoisesti.

Tavoitteet

  • Henkilökohtaisten lajitaitojen sekä fyysisten ominaisuuksien kehittäminen
  • Harjoitusmäärän kasvuun totuttautuminen
  • Itseanalyysin oppiminen
  • Urheilijana kasvaminen