Suunnistus

Valmentajat

 

Jari Sipilä
Nuorten Olympiavalmentaja (NOV)
040 593 7016 
jari.sipila@suunnistusliitto.fi
 

Otto Loukkalahti
044 518 6611
otto.loukkalahti@gmail.com
 

Pääasialliset harjoittelupaikat

Paavo Nurmi Stadion
Kupittaan Urheiluhalli
Liikuntakeskus Alfa

Valmennus

Turun Seudun Urheiluakatemian suunnistajat harjoittelevat akatemiajohtoisesti aamuisin ja iltaisin ohjelmassa on alueellisia suunnistus- ja juoksuharjoituksia seurojen toimesta. Lisäksi 6-8 kertaa vuodessa pidämme leiripäiviä, jolloin suuntaamme harjoittelemaan alueemme parhaimpiin suunnistusmaastoihin. 

Aamuharjoitukset pyrkivät tarjoamaan suunnistajille monipuolisia harjoituksia. Ohjelmassa on kestävyys- ja suunnistusharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskunto- ja juoksutekniikkaharjoituksia. Turun Seudun Urheiluakatemian fysiikkavalmentajien johdolla ohjelmassa on myös kehonhallinta, liikkuvuutta ja voimaharjoituksia mm. Liikuntakeskus Alfan voimistelusalissa.

Yläkoulu

Yläkouluikäiset harjoittelevat pääsääntöisesti seurajohtoisesti. 

Toinen aste

Toisella asteella harjoittelu tapahtuu pääosin aamuisin ja näin urheilijalla on mahdollisuus harjoittelella kahdesti päivässä. Aamuharjoitukset mahdollistavat monipuolisen treenaamisen ja yksilön kehittymisen.

Korkea-aste

Korkea-asteikäisille tarjotaan valmennusympäristö, jossa maailman huippu on saavutettavissa. Tämä tarkoittaa mm. kovaa tiivistä ryhmäharjoittelua, testausta ja tukipalveluiden hyödyntämistä. Turun Seudun Urheiluakatemia pyrkii olemaan myös kansainvälisesti aktiivinen.

Tavoitteet

  • Tarjota suunnistajalle toimintaympäristö, jossa sekä suunnistus- että opiskelu-ura etenevät toivotulla tavalla